U heeft een eigen ontwerp en u wil hier een sticker van laten maken? Geen probleem. Wij geven u een paar suggesties hoe u dit het beste en mooiste kan realiseren.

Tegelsticker

U heeft een zelfgemaakt ontwerp, een foto of u heeft een leuke afbeelding op internet gevonden? En hier wil u graag een tegelsticker van laten maken? Dat kan op een goedkope manier. Wij reken namelijk geen extra kosten voor bijv. bijsnijden en vormgeven.

- vierkant of rechthoekig

- mat, glans, transparant, zelfklevend of statisch klevend


Hexagonale sticker

Doe eens origineel en laat uw foto omtoveren tot een muursticker in een hexagonale vorm. Kan gebruikt worden op muren, deuren, behang, glas en andere platte, gladde oppervlaktes.

Ook hier rekenen wij geen extra kosten. Wij maken uw foto in de gewenste vorm. Zelfs al gaat het maar om 1 foto. Of heeft u bijvoorbeeld 20 verschillende foto's. Geen punt. Maken wij in orde zonder meerprijs.

Gemaakt van PVC-folie (mat). Kan geherpositioneerd worden. U hoeft het dus niet in 1 keer goed te plakken.


Mozaiek laten maken

U heeft een prachtige foto of afbeelding en u wilt hier een mozaiek van maken. Wederom geen extra kosten. Mits de foto scherp genoeg is, maken wij hier een tegelmozaiek van. U kan zelf bepalen hoe groot de losse stickers moeten worden, op de mm nauwkeurig.

Wordt gedrukt op gladde of matte vinylfolie. Op transparante of witte folie, Op zelfklevende folie (lijm) of statisch klevende folie.

Kan zowel in vierkante stickers als in rechthoekige stickers gemaakt worden.

Wat moet ik doen?

Heel weinig. U hoeft alleen de betreffende afbeelding naar ons te mailen en bepalen welke stickersoort u wilt, en welke vorm. Wij beoordelen de afbeelding op geschiktheid. Dus geen ingewikkelde menu's doorlopen zoals bij andere websites. Gewoon de foto mailen en wij doen de rest.

Eigen ontwerp