Beton 11 rechthoekig

vanaf € 0,75


Beschrijving

Tegelsticker voor badkamer, keuken en toilet. Eenvoudig aanbrengen en verwijderen. Verkrijgbaar als zelfklevende sticker en als statisch klevende sticker. Als glanzende en als matte sticker. Waterbestendig.


Formaat in het bestelmenu

De formaten in het bestelmenu zijn van een 'liggende' sticker: hoogte x breedte (de langste zijde van links naar rechts). Heeft u liever een 'staande' sticker: breedte x hoogte (de langste zijde van boven naar beneden) kan u dit aangeven bij 'opmerkingen' aan het eind van de bestelprocedure. Voor de meeste afbeeldingen maakt het niet uit. Die zijn zowel 'staand' als 'liggend' exact hetzelfde.


Zelfklevend = stickers met lijmlaag, ook te gebruiken in de doucheruimte en in de buurt van warmtebronnen (bijv. achter het fornuis en de open haard). Water- en hittebestendig. Voor op tegels, hout, glas, vinyl, laminaat, beton, mdf, etc. Laat geen lijmresten achter.


Statisch klevend = zonder lijm aan te brengen, alleen een beetje water is voldoende. Niet in de buurt van warmtebronnen (fornuis, open haard) gebruiken.

Waterbestendig. Voor op tegels, glas en koude, gladde ondergronden


mm nauwkeurig in het bestelmenu

'1 mm minder' betekent 1mm in de breedte en 1 mm in de lengte minder t.o.v. het ingevulde stickerformaat. '1mm meer' betekent 1 mm meer in de breedte en in de lengte, etcetera.


Wilt u een ander formaat?

Elk formaat is mogelijk tot op de mm nauwkeurig. Geen extra kosten voor het op maat snijden. Stuur ons een mailtje voor meer info.


De afgebeelde sticker kan iets afwijken van de uiteindelijke print. Dit is afhankelijk van het gekozen formaat.Ondergrond: plat en glad, moet schoon en vooral kalkvrij zijn


Schoonmaken: geen bijtende middelen gebruiken, een sopje is voldoende


De stickers worden geleverd met een duidelijke plakinstructie.