Vloersticker donkerrood

vanaf € 1,75


Beschrijving

Vloerstickers voor elke ruimte in huis. Eenvoudig aanbrengen en verwijderen. De stickers zijn dekkend. De kleur van de ondergrond is dus niet zichtbaar door de sticker heen.


Vloerstickers badkamer = gemaakt van vinylfolie met anti-sliplaag. Met speciale lijmlaag geschikt voor vochtige ruimtes. Krasbestendig. Niet geschikt voor de douchecabine. Eenvoudig aanbrengen en (eventueel) bij te snijden. Kan ook voor het toilet gebruikt worden. Minder geschikt voor de gang, keuken, hal en woonkamer.


Vloerstickers overige ruimtes = gemaakt van PVC-folie (mat). Ideaal voor toilet en keuken. Herpositioneerbaar. Krasbestendig. Waterbestendig. Voor op tegels, vinyl, zeil, steen, laminaat, etcetera.


Vloerstickers voor het toilet kunnen ook met gladde coating worden geleverd. Geef dit dan aan bij 'opmerkingen' tijdens de bestelprocedure.Wilt u een ander formaat?

Elk formaat is mogelijk tot op de mm nauwkeurig. Geen extra kosten voor het op maat snijden. Stuur ons een mailtje voor meer info.Ondergrond: plat en glad, moet schoon en vooral kalkvrij zijn


Schoonmaken: geen bijtende middelen gebruiken, een sopje is voldoende


De stickers worden geleverd met een duidelijke plakinstructie.